Cabarestafette
Drie Cabaretiers op 
één avond

 

Wil je verrast worden door jonge cabarettalenten en misschien wel dé grote nieuwe cabaretsensatie zien? Kom dan naar de Cabarestafette. Met drie uiteenlopende acts, virtuoze presentatie en muziek van Pica DJ is een prikkelende avond gegarandeerd.

Welke cabaretiers je te zien krijgt, blijft een verrassing. De namen zeggen je waarschijnlijk nog weinig, maar ze zijn met de grootste zorg geselecteerd en verdienen je volle aandacht. Vaak kom je winnaars van verschillende cabaretfestivals tegen. Cabarestafette geeft hen de kans om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen.

Enkele namen van de vele cabaretiers die in het verleden deelnamen aan de Cabarestafette zijn: Brigitte Kaandorp, Bert Visscher, Hans Teeuwen, Theo Maassen, Lenette van Dongen, Sanne Wallis de Vries, Jochem Myjer, Paulien Cornelisse en Wim Helsen.

Laat je verrassen!

****************

Cabarestafette is een samenwerkingsverband van
George Visser Productions –
www.gvproductions.nl
BUNKER Theaterzaken – 
www.bunkertheaterzaken.nl 

Met dank aan Eelco Vellema,
Bas Molenveld
en alle betrokken theaterbureaus

QUOTES

OUD DEELNEMERS

Thomas van Luyn

Deelnemer 1993
Tja, wat is een quote? Hier dan: "Er waren voor mij twee manieren om collega's te ontmoeten: Cabarestafettes en Heel Veel Drinken in Heel Veel Cafés. Aangezien ik niet het gestel had voor het laatste, was ik altijd erg blij met het eerste."

Mylène d' Anjou

Deelnemer 1997
Mijn 'cabarestafette' deelname was kort en lang lang geleden. Ik was nog maar net bezig mijn eigen voorstellingen te maken, en had wel een grote mond maar eigenlijk geen idee van wat en hoe. Ik herinner me een act op klompen en twee in oliepak gehulde muzikanten ( humor!) en vooral mijn angstzweet omdat ik niet begreep waarom de mensen maar niet wilden lachen...... Nu ik eraan terug denk hoop ik dat niemand het gezien heeft .....wat onmogelijk is want de grote zalen zaten altijd vol. Het is inmiddels allemaal goed gekomen met mij, hoor, heus! Het is leuk en goed wat ik doe en de mensen moeten lachen op de juiste momenten en ik heb zelfs goeie recensies en het komt vast door mijn gestuntel in de cabarestafette ooit, lang lang geleden....